Cook Islands

View listings

cook-islands.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Cook Islands

Fastigheter till salu på Cooköarna

Cooköarna är en nation i södra Stillahavsområdet, politiskt kopplad till Nya Zeeland. Dess 15 öar är fördelade inom ett stort område. I den största, Rarotonga, finns klippiga berg och huvudstaden Avarua. I norr har ön Aitutaki en stor lagun omgiven av korallrev och små sandiga öar. Landet är känt för sina många dyk- och snorklingsplatser.

Om du letar efter en ny fastighet till salu på Cooköarna måste du veta att det finns 6 andra öar i södra skärgården och 6 i norr. Vissa kan nås med inrikesflyg andra bara med båt. De är verkligen utanför de misshandlade linjerna för turism, små, unika och tidlösa pärlor utspridda över 2 miljoner kvadratkilometer hav.

Om du är intresserad av att köpa en fastighet till salu på Cooköarna är Mauke trädgårdön och invånarna är extremt stolta över de välskötta trädgårdarna i deras hem. En förvånansvärt vacker ö, med vilda blommor som växer överallt.

Mitiaro är en av de vackraste och mest besökta öarna i Stilla havet, med en distinkt historia och kultur, samt vackra underjordiska kalkstensbassänger och tysta grottor. Njut av hus på landet och många andra fastigheter till salu på Cooköarna där du bor med en lokal familj under ett traditionellt halmtak.

Mangaia är den näst största av Cooköarna och med sina 18 miljoner år också den äldsta. Det är en korallö som har kommit ut ur havet i tusentals år och gömmer jättegrottor.

Manuae ligger cirka 100 km sydost om Aitutaki och dess magnifika lagun kan ses under flygningen från Aitutaki till Atiu. Det är ett mycket obebodt naturreservat för alla sjöfåglar och sköldpaddor. En av de bästa platserna där du söker fastigheter till salu på Cooköarna

Takutea ligger bara några miles från Atius nordöstra kust. Denna naturreservat administreras av en trustfond.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 6747

Försäljning Hus, Cook Islands, Rarotonga, Rarotonga, Rarotonga

1,535,673.89SEK
Försäljning
Hus

1 m²
Vakna upp från din vackra och traditionella boning. Ta ett uppfriskande morgondopp. Ligg ner på eftermiddagen och njuta av solen! Och sedan fest hela ...
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB